Thuiscomfort Groene Hart
U bent hier: Home » Met Thuiscomfort Groene Hart woont u comfortabel en veilig

Met Thuiscomfort Groene Hart woont u comfortabel en veilig

Het gemak van alles onder één dak.
Van aanleg van technische installaties, dak- en zinkwerk tot en met het totaalonderhoud en het volledig aanpassen van de woning voor senioren of mensen met een beperking. Thuiscomfort Groene Hart, gevestigd te Reeuwijk, neemt de regie voor u uit handen en zorgt voor een perfecte uitvoering van alle werkzaamheden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen wij graag de tijd om te analyseren wat u nodig heeft en luisteren we naar uw wensen. Die gegevens brengen wij in kaart en vervolgens krijgt u van ons advies welke hulpmiddelen en eventuele alternatieven het beste bij u en uw woning passen. Dat kan via een 3D-presentatie, maar soms ook door u mee te nemen naar een modelwoning. U ziet daar welke expliciete mogelijkheden er zijn op het gebied van technologie die toepasbaar zijn voor uw situatie. Neemt u op deze website ook eens een kijkje in ons Inspiratiehuis, daar laten we u kennismaken met alle noviteiten.
Thuiscomfort Groene Hart werkt alleen met de beste (en mooiste) materialen en kwaliteitsproducten van topfabrikanten. Alle werkzaamheden worden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd en uw huis wordt schoon en netjes opgeleverd. Mocht er een stukadoor of schilder nodig zijn, dan regelen wij dat. Desgewenst komen wij ook langs met een woninginrichter om samen met u stalen vloerbedekking en behang door te nemen. Er zijn geen onverwachte kosten, want onze offertes zijn helder en overzichtelijk. Onze zorg is u te ontzorgen en daar gaan wij heel ver in.

Vakkennis en vakmanschap

Onze medewerkers hebben niet alleen hart voor de zaak, maar ook voor onze klanten. Ze hebben een flexibele instelling, denken graag met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossingen. Het zijn echte professionals die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van water- en gasinstallaties en ergonomie. Hun vakkennis hebben zij opgedaan tijdens diverse specifieke opleidingen en daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in deze branche. Om ‘bij te blijven’ is nascholing natuurlijk noodzakelijk, daarnaast vinden zij het fascinerend om de ontwikkelingen te blijven volgen.

Optimaal wooncomfort, veiligheid en luxe

U kunt uw woning comfortabel maken met behulp van diverse producten en hulpmiddelen die het wonen veraangenamen. Dat kan vloerverwarming zijn, een alarminstallatie, verlichting die u via uw smartphone bedient, of een verwarmde spiegel in de badkamer die niet beslaat als u uit de douche komt. Maar ook een douchezitje, een handgreep bij het bad, of een traplift zodat u comfortabel zittend naar boven of beneden kunt. Wij kunnen dit alles voor u realiseren.
Thuiscomfort Groene Hart zorgt voor veiligheid en gerieflijkheid in uw woning. Patiënten met Alzheimer, rolstoelgebruikers, mensen met visuele beperkingen of COPD kunnen op die manier thuis blijven wonen. Voor senioren die lang van hun woning willen blijven genieten, maken wij de woning levensloopgeschikt. Thuiscomfort Groene Hart heeft de kennis in huis om u advies op maat te geven en het comfort te bieden waar u behoefte aan heeft. Wij beschikken over richtlijnen en programma’s van eisen van diverse instanties en patiëntenverenigingen.

In onze showroom treft u de nieuwste innovatieve snufjes op het gebied van luxe sanitair, zoals bijvoorbeeld de douche-wc. Praktisch en hygiënisch, want het closet heeft een ingebouwde warme douchestraal. U kunt dit uitbreiden met verschillende comfortopties. Bent u benieuwd naar de functionaliteit en de frisheid van een douche-wc? In onze gastentoiletruimte kunt u er gebruik van maken. Heeft u het eenmaal geprobeerd, dan wilt u niet meer anders.

Interieur, renovatie en afbouw

Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwbouwwoning, een renovatie, of het aanpassen van een woning, bij Thuiscomfort Groene Hart werken wij met passie en precisie aan uw project. Ons werkpakket kent geen limiet, want wij verzorgen elektra, installatiewerk, wand- en vloerbedekking, schilder- en stukadoorswerk en leveren uw woning schoon en netjes op. Kortom, uw woning is bij ons in goede handen.

Thuiscomfort Groene Hart
Thuiscomfort Groene Hart is onderdeel van Hogendoorn Warmte Water Sanitair en voorziet in het totaalplaatje: alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Van de vloer tot aan het dak, binnen en buiten.

Bezoek onze showroom in Reeuwijk:
Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.
Bezoek op afwijkende tijden is mogelijk op afspraak.
Edisonstraat 12, 2811EM Reeuwijk.

Onze storingsdienst is 7 dagen in de week bereikbaar.

Bel voor meer informatie 0182-394 527